god

2 ägg
2 dl strösocker
1 msk vaniljsocker
2½ dl vetemjöl
3 msk apelsinjuice
100 g smält vit choklad (jag hade dock 150 gram)
100 g smält margarin

Gör så här

Rör ihop ägg och socker.
Ner med vaniljsocker och mjöl.
Tillsätt apelsinjuicen, den smälta chokladen och margarinet.
Grädda i mitten av ugnen i 150 grader cirka 30 minuter, eller om ni vill att den ska bli lite "kladdigare" 20-25 minuter.
Servera med bär.

Kommentarer
Postat av: Jeanette

Den ska jag testa göra med glutenfritt mjöl, lät ju skit gott :) Men inte förrän om 5 veckor! kram

2010-04-20 @ 21:46:44
URL: http://nettansegenlilla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0